кадър и видео: Бойко Борисов, фейсбукПремиерът Бойко Борисов е в Родопите, той

...
кадър и видео: Бойко Борисов, фейсбукПремиерът Бойко Борисов е в Родопите, той
Коментари Харесай

Борисов пак подкара джипа и попита пенсионери: Добре ли е с 50 лева към пенсията?

кадър и видео: Бойко Борисов, фейсбук

Премиерът Бойко Борисов е в Родопите, той кара джипа си на следващата обиколка, този път във Велинградския район, село Грашево. Заедно с него е зам.-регионалният министър Николай Ненков. По пътя натам министър-председателят разсъждаваше на глас.  

,,Ако тука не сме в Родопите толкоз дейни, то къде? Да ми приказват за ислямски мисионери. Много хубаво приказват на жълтите павета, само че да дойдат тук и да видят, с изключение на ГЕРБ и ДСБ каква борба се води. Да видят какъв брой имат от " Да България, Мая Манолова. Да дойдат и да видят и кметовете са единствено от тия две партии. Да дойдат и да видят кой кой е ", прикани Борисов.

,,Цветанов и той не е идвал в този регион, единствено вие сте били тук. Идвали са други хора, само че вие сте единственият, който докосна хората``,  обърна се към Борисов един от жителите на Грашево.

С помощта на държавното управление е оправен пътят към селото, обезпечен е и рейс за учениците.

Много сме признателни и на министър на образованието и него желаеме да го забележим, с цел да му благодарим персонално. Той доста ни оказа помощ с децата и рейсовете, споделиха локалните. 



Хората настояха министър председателят да пристигна и на откриването на пътя, когато е подготвен и го поканиха и в този момент да го почерпят, само че той издаде загадка за зам.-министър Нанков.

,,Сега съм взел Нанков, който се ожени скрито в четвъртък и няма да се бавим``, пошегува се Борисов. 

Хората им обясниха, че всички в селото и в близост са българомохамедани, само че не се разделят и гласоподават за ГЕРБ. 

Взимате ли 50 лв. към пенсиите? Да? Е, кажете едно " Добре е! ", че ме питат къде отиват парите... еми ето къде отиват – при хората, отсече министър председателят. / novini.bg

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР